Snart så är det 2010!!

Linda och Caroline är påväg hit nu.. Jag tittade in i kylskåpet så slog det mig att jag kan ju inte laga ALLT helt själv?! hahaha... Helgalet!
Men det är skönt, nu så får man lite hjälp på traven!

kommer bli så mysigt ikväll jag-är-så-jävla-taggad!!!





Detta kommer det bland annat att bjudas på!


SOOOL KOM TILLBAKA NU!

Bilden tog jag i går, det var så HIMLA mysigt väder. Mer sånt tack!!!



Det vart...




Läppglans, ögonskugga samt som ett lim som man applicerar på ögonlocket innan man kör på ögonskuggan. Lösa ögonskuggor är dom bästa!




Armband ifrån Glitter.




Också körde jag till på 2 stycken strumpbyxor, jag lär ju ha sönder ett par imorgon GARANTERAT så hahah...


Nu så ska jag tvätta, diska sen åka och handla till middagen inför imorgon, kram kram!


Hej hej hallåååååå!...







Vet ni vad?? =)











Lite stressad..

Nu så ska jag i väg på tjej middag, med alla gamla vänner från förr. Det är kul att vi har lite träffar då och då...
Jonas är här också (en bra vän till mig) han kom upp med sushi sen så har vi lirat gitarr hero som galningar! Vi körde om samma låt kanske 15 gånger bokstavligen, INGEN gav upp förns vi klarade den, hahaha... Nu så måste ja springa, pussilupuss


Jag har haft en sån himla mysig söndag!



Jag och Maria begav hos hem till min kära vän idag. Där bjöds det på både hummer, Champange och olika ostar :) Hur gott som helst var det!! Jag hade ju aldrig ätit hummer sen innan, de var lite därför också som vi körde till med det ikväll ;)





Som tur va så var hummrarna redan delade och klara, jag tror jag aldrig skulle kunna lista ut hur man käkade en sådan annars, hade säkert slutat med att man slukade huvet eller något, haha...
Efter maten så körde vi karaoke vilket också var GRYMT kul, jag är helt hes nu i efterhand.... Hahaha, det är så kul när man är med sina nära och kära och man bara kan släppa loss helt, eller hur?



Jag bjuder på en bild ifrån då vi gjorde.....

.........Masker i skolan!! Hahaha...





Nattugglan sofie

Jag är verkligen natt människa! Hur kommer det sig att man alltid blir piggare på kvällarna? Tänk om skoldagarna tillexempel kunde vara på kvällarna istället för att de ska börja 07.00 på mornarna.... FAN va duktig jag skulle vara i skolan då!

Nu har klockan äntligen slagit 02.55 och det är dags för 8 mile på 6 an med Eminem och den kära Brittany Murphy.






Träningsverk!!! :D

Helt sjukt! Jag har ALDRIG haft träningsverk efter en helgalen kväll ute, men men efter att ha dansat i 3 timmar i sträck så gjorde det ju ivf reslutat! Hahah... ;) Går kvällen var ivf riktigt lyckad, ni tjejer är underbara!

Ikväll så blir jag bara hemma... Ska titta på Da vinci koden som börjar 22.00 på ettan, men FÖÖÖÖÖÖÖÖRST ska ja ta en avstickare till affären, jag vart sjukt - jävla  - sugen - på - räkor - med aioli!!!!! <3








IKVÄLL SÅ ÄR DET ALLIN! :)

Japp! - ikväll - så - KÖR - VI!

Viktoria, hennes vän Helene, Frida och hennes vän Elin kommer förbi om någontimme då ska vi börja förkröka lite här, sedan så ska vi väl börja röra oss in mot staden runt halv 11 tiden skulle jag tro.

Och jag skulle nog tippa på att det bär av till grodan sergel ikväll, det kommer bli RIKTIGT RIKTIGT LYCKAT ikväll!!


Nu ska jag få arlset ur vagnen och hoppa in i duschen, hörs sen! Pusssssss




Smart julklappstips (till nästa år!) ;)


Mammas julklapp




Denna köpte jag till mamma, det är en bok som heter "Min kära mamma" i den så kunde man klippa och klistra in bilder. Så jag tog några stycken på mig och mammsen. Sedan så står det texter inne i boken som tex. "Mitt tydligaste minne av dig ifrån barndomen; och där så skulle man skriva i. Sen stod det också, Det bästa med dig är;
samt "Jag är ledsen för de gånger som jag sagt eller gjort något dumt, som när........

hehe hur som helst, hon vart jätte nöjd, och det kan nog vara så för att den är så personlig. Hon fällde till och med en tår :)
Så nu vet ni det tills nästa år, ett tips bara! ;)


Jag är helnöjd med mina presenter, det vart bla;

  • Navelpiercing, vattenkokare, tvättställning, tvättkorg, plattång, massa gott te, underkläder, pengar och massa annat som behövdes. Det är ju verkligen så att så fort man har flyttat hem ifrån så börjar man få massa saker till hushållet. :)


Är det bara jaag eller känner ni er FETA just nu efter ALL mat man har tryckt i sig?? Fick sådan ångest idag när jag kom hem från mormor och morfar att jag drog på mig en varm jacka och uggsen och tog en prommis på 1 timme ! =) Hahah....

Nu så ska jag titta på uppföljaren av Män som hatar kvinnor, Natti natti <3












JULAFTON! :D




Nu sticker jag i väg till mormor och morfar i solna och firar jul :) myyyyyyys!! <3

Besök av Sara idag...

Idag har jag verkligen bara SEGAT hela dagen, gick upp vid 12 idag och sen dess har jag spenderat mestadels av min tid åt Tven och datan....
Men en liten sväng ut vart det! :) Vart tvungen att åka förbi pappsen och hämta lite saker inför mammas present samt så tog vi en sväng förbi Thaien och köpte hem lite mat. :)

Till maten så tittade vi på Hes not that into you.




Någon som har sett den filmen?? Den var rätt så bra, måste nästan säga att man kände igen sig i vissa tillfällen under filmen. Är det någon mer som har gjorde det eller är det bara jag?! =)

För er som inte har sett den så handlar filmen om hur man ska hantera kärleksrelationer. Tillexempel att om killen/tjejen inte ringer till dig när han/hon sagt att hon ska det, så är det bara att Inse fakta .... Han eller hon har INTE tappat ditt nummer, åkt in på sjukhuset eller hans mormor har inte heller dött.... Det är bara inse det "Hes not that into you!"  Vi tjejer är roliga på så sätt för vi eller, ja.... Man försöker ju alltid se ifrån den ljusa sidan hela tiden, för man vill ju inte tro på att man har blivit "dumpad"

Nu så ska jag fortsätta min min kära mammas julklapp här..... Kan tyvärr inte avslöja vad det är på bloggen, ut i fall hon skulle få för sig att gå in och läsa. :)

KRAM !

 

 


Jag har haft det underbart!! :D

Man träffar släkten så sällan, och det är rätt så konstigt eftersom nästan alla bor i sthlm, det är ju bara min faster hennes man och mina kusiner som bor i Usa, men alla andra... :S Snacka om att man är BEKVÄM! Nu så ska det bli andra puckar! ;) Släkten ska hålla i hop, så är det bara!


Här är några julklappar som jag fick;









Denna röda Guess T-Shirt som jag har på mig på bilden.


Samt.......



...... En klocka ifrån Guess hur SNYGG som helst :)

Och några......



Hud produkter ifrån Victoria Secret.........



Och sist men inte minst........









...MIN EFTERLÄNGTADE mjukis dräkt :)







                                              Jag är hur glad som helst just nu :) Kan knappt vänta till julafton!!!! :D


Nu sååå......






....ska jag i väg på släktträff, har lite brådis.... Skriver senare :)


Databeroende...

Jag har absolut INGEN som helst aning hur mycke av min tid som jag spenderar utav att sitta framför den här jävla datan!!.... Vad gör man på datan egentligen? Inne på facebook, läser mail, kollar bloggar, aftonbladet, loggar in på msn?...

Hur som helst, jag tittade på klockan nyss och såg att den reda hunnit bli HALV 2!!!!! Så de är bara hopp i säng för min del nu :) Imorgon ska jag gå till tvättstugan och titta om det möjligtvis finns någon tid, behöver ha alla kläder rena nu inför julen :)

Natti natti


Har alltid haft roligt med dessa tjejer!





Idag så har jag varit och handlat de sista julklapparna - ÄNTLIGEN!

 Äntligen så är man klar med allt julhandlande. Är det ni eller är det BARA jag som alltid lyckas handla till mig själv varenda gång man ska handla julklappar??!

Hur som helst så köpte jag mina efterlängtade skor på scorette, är så HIMLA lycklig just nu!! :D





799:-



Snart så kommer mina gamla kära vänner hit, Linda, Carro och Jessica. Har inte träffat dom på evigheter!! Ska bli riktigt kul att catcha upp :) Hörs sen, puss!!!!!!! :D


<3





I går så var jag ute tillsammans med Marielle, vi hade jätte trevligt! Synd att du ska åka iväg till Thailand nu i 3 veckor. Kommer tänka på dig när jag står ute i vinter kylan och du ligger på stranden med en drink i handen!! Fyyy vad livet är orättvist ibland!! :(




Imorgon så ska jag upp tidigt och springa runt i Nacka forum för att få tag i de sista julklapparna, kommer förmodligen vara kaos där, så jag hoppar nog i säng snart så man kommer upp tidigt imorgon.

Har varit hos frissan och fixat extensions :)




Vad tycker ni?? Hon satte fast det med små tejpremsor denna gång, förut har vi alltid kört på mikroringar, men de har slutat med det nu tyvärr....  Nu ska jag göra mig i ordning för om ett tag kommer Marielle hit och hämtar mig, då ska vi hem till henne och ta några glas sen in till staden :) Pusssssss!!

Jag har fått poooooooost!








Jag vaaaaaaaaaaaaaaaann britneys single collection ;-D Jag som ALDRIG brukar vinna! Hihi, Tack MTV <3

Usch, Usch, USCH!!

Om vädret fortsätter så som det är nu kommer jag inte gå EN METER utanför dörren. Visst kan det vara mysigt med snö, men inte SnöSTORM!
Bilarna nedanför på min parkering går inte ens att se längre, sånt kaos är det här just nu!! :(




Diska, diska ...

 



Stod en hel DRÖS med disk i diskkonen, så man fick ju ställa sig med den första man gjorde när man kom hem idag. (:
Sen har vi lirat xbox idag igen, börjar bli helt galen i det där!! =D Är nog dags snart att byta spel, det där börjar bli rätt så lång tråkigt!

Nu är snön här :)






Myyyyyyyyyyyys !! :)



Oldis :)







Lite flera bilder...







___________________________________________________________________

Ikväll så körde jag och Sara på sten hårt med en varsin pizza och en flaska Wild Strawberry =) Vi satte oss också och körde XBOX 360, det är riktigt kul med tvspel, varför har man inte haft flera tvspelshemma kvällar för???




Här bjuds det på lite bilder från i helgen :)



Vi prövade massa olika kepsar/mössor inne i globen! Försökte flirta till mig den där kepsen, men den var redan tjingad tyvärr.... =(



Maria, katrine, jag & Anna.


Kommer fler sen :)

Idol finalen ikväll i globen !



Är lite  stressad, taxin kommer när som helst. Men hit ska jag ikväll ivf :) Ska bli spännande och se vem som tar hem segern 2009 :) Vem tror ni??

I want , I want, I waaaaaaant!



Scorette

trööött!!

Hejhopp :) Jag är sååå pinsam jag tror jag är BÄST på att göra bort mig!!. jag stod nyss och speglade mig i fönstret, kolla till håret, poserar och bara larvar mig (som man gör framför spegeln) MEN det jag INTE såg var att det står en kille på andra sidan ute och röker på hans balkong, så han SER allting! Hahaha.. Och det är inte första gången det har blivit så, tror de är tredje gången nu ..
Det är ju så himla mörkt ute nu på kvällarna så jag ser ju knappt han heller...

Jahopp, Sen då?? Ja..... Då efter jag hade gjort bort mig framför honom, så skulle jag ställa mig och skära rölök till min mozzarella sallad,men då slinter jag och skär mig i början utav tummen! Springer runt som en galning och letar plåster men hittar inget så jag fick ta papper och linda en toffs över (Tack för tippset föressten marielle) :D


Nu så ska jag bara slappa framför tven med min GOA latte!

Pussssssss <3


Julpyntat lite :)








Tända ljus såhär på kvällarna är ju riktigt mysigt!


Packat och klart

Nu så har jag packat i hop mina kläder och det viktigaste, väntar på Richard som kommer snart och ska hjälpa mig med sängen till lägenheten, skriver mera sen.


puuuuuuuuuuss!

Heeemma efter en händelserik dag :)


Dagen började med lunch här i loungen :)



Sedan lite snacks till "vårt rum" där det fanns en bastu, dusch 2 sköna fotöljer samt massa olika hudkrämer. Efter vi hade umgåtts i rummet gick vi ut till badet och badade jacuzzi, det var riktigt skönt! Vi korka upp champange flaskan också !! :D

Jag inne från badet i jacuzzin - sen vart det ansiktsbehandling + massage :)

 - Fick även dessa FINA blommor utav gulliga Sara!  Puss puss puss på henne och alla andra söta som har grattat mig!

Spat var jätte skönt, behövdes verkligen!! :) Kommer sova som en gud i natt :D Imorgon är det full fart också den ser ut såhär:

09.00 - Upp & Hoppa
09.30 - Ta mitt nya köksbord (som jag också var i väg och köpte idag) och lämna det i nya lägenheten.
10.30 - följa med mamma till logopeden (hon ska knäcka sin rygg)
11-00-11-30 - Åka in till stan hämta upp smörgåstårtan samt träffa upp mormor en snabbis.
12.00-13-00 Lämna smörgåstårtan i lägenheten samt åka och köpa Stayups på Lindex sen åka hem och duscha och fixa sig lite
14.00 - Frisören och fixa håret :D

sen då?...... Ja då ska jag hem till mamma igen hämta de saker som jag kommer behöva, sen till nya lägenheten och förbereda inför allting! : )


SEN KAN MAN ANDAS & SLÄPPA LOSS ! =P

<3


Nu sticker jag på spa!


Grattis till mig!!!

Haha, folk har frågat "varför är du inte ute och festar för när du nu blir 18?!!" Det hade jag nog varit om jag inte skulle upp till Spat imorgon med Sara.  Men jag har det mysigt här med mamma i soffan med min födelsedagsmugg med texten " Har den äran" :)




PÅ FREDAG SMÄLLER DET DOCK!!!! ;)

RSS 2.0