Nu ska jag titta på Roast på berns... *Pusssss*


Nintendo wii =D








Hahaha.... Så J*vla kuuuuuuuuul !

Dålig på att skriva (som vanligt)

I går iallafall så var Richard här, en bra vän till mig. Vi satt och pratade lite inför flytten inför i helgen (om det nu blir så.) sen så fick vi för oss att åka och handla massa gott!! :D
Det vart: Marinderade kycklingspett, Olika italenska skinkor, Kronärtskocker, marinerade vitlöksklyftor, crustader som vi sedan fyllde med skagenröra och soltorkade tomater!!

Det kan ju inte bli så mycket bättre ?!! Till det så hyde vi även 2 filmer...



Och idag dåå?!... Hmm, Jo jusste! Jag var med Maria och Sara i Nacka forum och tittade i massa olika affärer, men vi hittade inget så vi bestämde oss istället att bege oss till Sickla köpkvarter (Dom har ju byggt om där också) Vart riktigt bra faktiskt!! Där hittade jag iallafall:



Dessa stövlar från Scorett för 899:-




Och denna klänning ifrån MQ 499:-  och armband ifrån guldfynd 59:-
(Inte världensbästa bild kanske) Min digitalkamera har ju gått på lunch satt det där var de bästa jag hade att bjuda på. Ha ha ha.... Men klänningen var riktigt snygg på!!

Ikväll så ska vi hem till sara och fira henne!! :)

Japp, min STORA tjej blev HELA 18 år igår, så nu kööööör vi ALL IN ikväll..... :D





Min kväll i går....

Jaa... Jag vet inte hur jag ska börja, men den här killen och jag hade iaf bara träffats EN gång innan igår, endå så var det att han skulle lägga armen om mig offentligt hejvilt! Och inte nog med det, han HATAR rökare. Så killen tar mina cigg ifrån min väska och kastar dom i sopptunnan - INTE OKEJ! Redan efter 30 minuter med honom så hade jag tröttnat.. Ville bara åka hem,hem,hem.... Men jag tog mig i kragen och tänkte "Aja, jag får väl klara mig denna kväll"

När vi kom hem till honom, så frågade jag ifall jag kunde få låna hans data, för att gå in på facebook. Men då svarade han Nej. (han tyckte inte jag hade varit tillräckligt gullig) - detta gjorde mig ännu mera förbannad.
Så jag gick och la mig sen och han försökte krama mig hejvilt.... Sedan så har jag tydligen i min sömn sagt:
"RÖR MIG INTE!" och bara vänt mig med ryggen emot.

Sedan några timmar senare låg jag och halvsov och drog min hand igenom mitt hår, men PRECIS då reser han sig upp och ska krama mig vilket gör i sin tur att jag råkar peta han i ögat..... Hahahaha - Kul såhär i efterhand. Men ACK så sur han blev... Hahaha.
Jag stack på morgonkvisten sa knappt hejdå (fortfarande sur)

Sen mötte jag upp min tjejkompis Rebecka så vi kunde göra sällskap till skolan och prata om gårdagen....

Titta nu skriver han här också på msn! Men det var inga ord utan bara "...."  Han har väl inget att säga, Aja! Hur som helst, det går nya tåg!


stress stress stress!

blir hämtad om typ 5 min!!! galet, måste i väg och plocka i hop sista sakerna.....


hejsan!

jag ligger i sängen nu och tänkte sova... Men jag har växtvärk i benen så det är liiite svårt... Fick hem skolkorten idag också, det vart väl sådär... Inget skolkort under alla mina år i skolan har blivit bra... :-(

Premiär Gossip girl



Till det blir det Pannkakor :) Med sirap, socker & Glass *MUUUMS!*

Var och handlade hårfärg också, måste köra in slingor igen, mina italenska rötter börjar komma fram mer o mer nu :D

 


Hejsan :D

Kom nästan precis hem, var iväg med några ifrån skolan och körde boxning i sandsborg, det var jätte trevligt!!



Linda, Rebecka, Tove, Jag, Mikaela Lauren & våran underbara lärare Anette.


Efter passet så träffade vi även på Levi ifrån programmet Inlåst, Han var jätte trevlig! Följde med oss till Tunnelbanan osv,pratade en del om programmet och så. Vi får väl se om vi ses nästa vecka igen på boxningen!! Skulle vara kul. =)




Föressten, Mikaela Lauren som var våran boxningstränare har en blogg där ni kan kika in.

http://www.finest.se/userBlog/index.php





En nära vän till mig definerade en kille med exakt det rätta ordspråket...

Det löd såhär:  "Han vill ha kakan men inte äta den"

Förstår ni vart jag försöker komma? =)

Överdoserat med nässpray =(

Jag var ju förkyld här för några veckor sedan, och såhär är det varje gång jag är förkyld! Jag överdoserar med nässpray vilket gör i sin tur att när jag sedan är frisk så känns det som om jag fortfarande är helt täppt i näsan... Nu försöker jag vänja av mig, men det är jätte jobbigt! Man vill ju kunna andas ordentligt! Aja, man får väl helt enkelt skylla sig själv!


Och gissa vad?! Imorgon får min kusin en BEEEEEEBIIS <3
Det ska bli jätte roligt!


Nu kom mamma hem med en pizza, så jag hade tänkt att hugga in i den nu, hörs imorgon!


Idag 10 över 6 !




Nuuuu så...

Blir det YOGA 60 minuter!





Känner att jag behöver slappna av ett tag nu efter en TUFF vecka i skolan.

Inlåst







Ikväll så har jag tittat på detta program och även på debatten som gick på ettan (om just detta program då)
Och jag kan säga att jag tycker socialtjänsten och kriminalvården är skit. Dom tror att möte på möte på möte ska hjälpa folk att komma in på bättre banor i livet. Men där så tycker jag att dom har helt fel.

Jag håller fullkomligt med Levi (som är en utav de inlåsta i programet) och hans mentor Martin som är FD kriminell att det faktiskt hjälper att ha en förebild. En som varit med om samma saker, en som faktiskt har upplevt sakerna själv. De kan sedan berätta till de andra utifrån deras perspektiv hur det faktiskt är eller hur det kommer att bli om de fortsätter att leva så som de gör i dagensläge.
Jag tror att det kommer göra en stor förändring i deras liv att de faktiskt ha fått chansen att vara med i detta program.

Dessa mentorer som dom har en chans att berätta för dom hur förjävligt det är att sitta där dom har suttit tidigare, rent ut sagt - I SKITEN.  De som en medelålders kärring på socialtjänsten eller kriminalvården sitter och berättar till de unga drabbade är bara taget ifrån en källa. Alltså de har själva inte upplevt det, vilket i sin tur gör att det faktiskt bara går in i ena örat och ut ifrån det andra.

De flesta i programmet lever också endast med sin mamma, de saknar sin pappa som förebild. Vilken jag tror är en stor orsak till att folk hamnar i kriminalitet. Därför är det bra att ha dessa människor som förebilder. Hahaha så! Jag vart bara TVUNGEN att skriva av mig, jag kan inte sitta och lyssna på debatter jag satt och svor framför tven som en galning!
=D


FÖRSOVIT MIG!


yoga yoga yoga

Dagen började med:



  - I en hel timme, hur grym är man inte?!

Nu ska jag göra mig iordning för skolan :)


Nackspärr!

Jag har sovit jätte konstigt inatt, vaknade upp med ont i hela nacken. :( Inte kul alls!
Tror jag ska gå och köpa mig en tempur kudde, jag har en tjejkompis som har en sån och man sover som en GUD då!
Idag efter en hård dag i skolan så åkte jag förbi min kusin, Nadine. Alltid likakul att träffa hennes lilla son, Leone! Han är världens sötaste lilla kille på 1.5 år.

HUR GULLIG KAN MAN VA?! =P



Hur som helst, efter det så hämtade mamma mig och vi åkte till Nacka forum och fikade och tittade runt lite grann i affärer. Vi gick in på underklädersbuktiken Change där stod vi ungefär i en timme och bara prövade massa olika fina saker. Hittade en mjukisdräkt där som jag skulle vilja ha! Som jag skrivit tidigare i bloggen, servicen där är utomordentlig! Ni som inte varit där bör gå dit.



Och ni som inte prövat den färskpressade juicen på Espresso house, gör det! Den var så god att jag vart tvungen att köpa 2!


Massa gott hemma hos kära mormor&morfar. :)




 Idag så var vi hemma hos mormor&morfar egentligen för att Fira Nick (Bror) Eftersom att han har fyllt år. Det bjöds på en massa godsaker! Snart så är det min tur, 3 december! Woohoow, då blir jag ÄNTLIGEN 18! =D



 


GIRLSNIGHT!

Ikväll så har jag Maria och Sara haft tjejkväll här hemma, laddat upp med godis, chips, ost & kex ja u name it! ;)
Ibland så får man faktiskt unna sig lite gott!




Maria gick hem runt 12 snaret, då hittade Sara en Britney spears dvd, Live från Las Vegas! Så nu har det spelats Britney spears på högsta volym här hemma! Jag har ju vart ett fan sedan jag var jätte liten, jag kommer i håg när jag och en tjejkompis ställde fram stolar, gjorde våra tröjor till magtröjor och dansade till Stronger! Hahaha... Ja, det var tider det!

 - Have you ever had a dream that felt so real, you couldn't tell the difference between the real world and the dream world?

*Happy*

Idag så fick jag äntligen min efterlängtade jacka :) Utav min kära mamma!



 
Från Sisters 995:-

Och en SUPERGOD SMOTHIE ifrån juicebar i Nacka forum. :)




Nu så ska jag höra runt lite vad som händer ikväll... *PUSS*


Godmorgon.

Hejsan! Går dagen bar av till St Eriksplan där jag och Maria mötte upp marielle och hennes två killkompisar, Claudio och Max. Vi satt där och drack vin och pratade om allt och ingenting. Runt halv 3 tiden tyckte jag att det var dags att tänka på refrängen. Claudio, Marielle och Max tyckte jag skulle ha stannat över natten där med dom, men jag tänkte att det bästa att göra var att åka hem, med tanke på att jag faktiskt var med Maria också. Skulle aldrig slå mig att lämna en kompis sådär, Aldrig!

Hur som helst, det var trevligt dock mindre trevligt när man skulle bege sig hemmåt. Spya på tunnelbanan, Fulla människor tammefan överallt som ramlade hej villt!!  Ja.... U name it.
Det var då jag vart påmind över varför man aldrig åker komunalt längre.

Nu så har äntligen brorden och hans vänner begett sig här ifrån så nu tänkte jag faktiskt övergå till ett Yoga pass :)  Hörs senare! Puss & Kram.

Vad är eran värsta ursäkt för att ha blivit nobbad på en dejt?! Här är min iallafall....

Han : Söt, Ikväll blir inte bra. Ska upp tidigt å allt. Långt och åka. Och känner mig tjock. Så du vill inte se mig just nu!

Jag: haha

Jag: känner du dig tjock?!

Han: Ja

Han: Har ätit kakor!

Han: Massor av dem :D

Jag : du är fan värre än mig.

Jag : aja okej

Han: Haha

Han: Du känner Dig aldrig tjock?

Han: Iofs, jag lever rätt mycket på mitt utseende

Han: Om jag inte vore snygg hade jag inte haft lika många jobb.



JAG SÄGER BARA HERREGUD! Hahaha....

Dela gärna med er utav era!


Snart är det helg, helg helg!! :)

Hej alla GLADA! :) Idag efter skolan så kom Richard och hämtade mig efter skolan, då begav vi oss till Nacka forum där vi skulle möta upp mamma. Sedan skulle jag och Richard vidare hem till mig för att fortsätta måla klart i rummet. Har nog inte nämt det tidigare här i bloggen, men eftersom min bror Kennie började studera på Lilsveds skola så fick jag hans rum. :-) Skönt med STÖRRE!

Rummet är straxt klart, det är dörren som jag ska måla nu bara. Tror om jag är snabb att jag blir färdig imorgon.
Tog bilder på rummet med min kamera men när jag skulle lägga in bilderna på datan så fungerade det inte, jag tror kameran har gjort sitt! Leggingsen som jag köpte idag & skorna fick jag fota med webb kameran, inte den bästa bilden kanske men men!


Legginsen är köpta på Vero moda.



Skorna var ifrån Dna.


RSS 2.0