Yoga pass 60 min ;)

Japp, ni läste rätt ! Hahaha.. Jag hittade en Yoga film hemma och bestämde mig att köra lite, man blir ju så rastlös när man är sjuk... Kanske inte träning är det bästa att göra då men men!

Det var riktigt skönt faktiskt, jag vart helt avslappnad efteråt. Det är dock väldigt långtråkigt men jag tror att om man ger det lite tid så kommer det bli toppen sen! :)

 

Yeeeah yoga sofie is here! Hahah..


:)

Britney Spears: For The Record

Dom är tillbakaaaa! :D



Kan knappt vänta tills nästa avsnitt. Vem är det som Mike kommer gifta sig med?! Blir det Katrine eller kommer det bli Susan nu efter denna dramatiska händelse? De sägs ju att man kommer närmare varann när man har varit med om dramatiska händelser.

Jag och Sara har bara suttit och TRYCKT i oss massa godis hela kvällen så nu mår man nästan lite illa.. =( Nu ska jag gå och borsta mina tänder och göra mig iordning for BEDTIME!

Natti natti!






Halloooj :)

Jag ligger fortfarande hemma och är genom förkyld. Jätte tråkgit! Men men, vad ska man göra?
Idag så har jag målat i min brors rum som jag ska flytta in i, sedan så åkte jag ned till Centrum för att köpa en räkmacka på Delcelius, det slutade med att jag även köpte ett lila naglack och ett läppglans. ;)
Det blir alltid sådär. När man ska köpa EN sak så har det en tendens att bli flera.


Min gooooda räkmacka :)



Toppen bra läppglans!





Nepp! Nu så ska jag göra mig iordning, ska träffa marielle och ta en prommenad ned till Gustavsbergs hamn för att äta lite Sushi. Sedan så kommer Sara förbi ikväll då ska vi ha en Desperate housewives kväll :) <3
MYSPYS!........... <3


=/



* Jag är deprimerad idag.  Såhär går jag tillväga då:

Daimglass, Chips, ost och kex, mackor.... Japp! Jag bara äter o äter.... Hur gör ni?


Sunday..

Jag känner mig faktiskt lite bättre nu efter ha druckit en massa te, C-vitamin och alvedon. :)
Snart kommer mamma även hem med Thaimat. Det är rätt så skönt att vara sjuk ibland för då så får man allting serverat! ;)

Hoppas jag är frisk tills imorgon, jag känner att jag inte kan vara borta ifrån skolan nu när det är så pass mycket som behövs göras.
Idag har jag tillbringat min dag mestadels framför tven. The Hills har gått på Mtv ända ifrån klockan 12 idag och slutar klockan 18.00. Sen så börjar det ännu ett avsnitt klockan 19.05. Sedan så kommer det ett flertal avsnitt av Sex and the city på comedy central :)

Nu kom mamma hem med maten! Så nu blir det matdags! :D





Sjuk ... :(

JAG VILL INTE!........ :'(
Jag var på grillfest tidigare idag, det var då jag kände mig hängig och trött, sen kände jag att halsen började bråka. Så det var bara att ta mitt pick och pack och gå hem.
Nu ligger jag i sängen och dricker min 5 te kopp framför desperate housevies (Min favorit serie)

Har smört in mig med brun utan sol, det behövdes verkligen. Förut när jag har gjort det så har jag alltid köpt Dove's brun utan sol. Men den gav inte så bra resultat, så min vän Rebecka tipsade mig om Åhlens brun utan sol och den var toppen!


Endast 85:-

Går kvällen vart riktigt lyckad!

Det var jätte mysigt igår! Ingenting var fel, allt gick som en dans! Kvällen bestod utav mycket humor, skratt och trolleri. =)

Nicklas vän Seth engström var där som kom tvåa i talang 2008 och han gjorde hundratals olika korttrick på oss, men jag förstår fortfarande inte hur han gör. Det var rätt så sjukt, jag satt verkligen och TITTADE på hans händer hela tiden, men endå så lyckades han få en klöver 5a till en hjärter dam. Han la ned en klöver 5a på bordet, han knäppte till på kortet och sedan vart det ett annat kort. Här nedan är ett video klipp med honom ifrån talang 2008:



Här är även några bilder ifrån gårdagen.


Jag, Seth & Maria.

Jag & Rebecka.




Freeeedag!

Hejsan just nu sitter jag hemma med maria och väntar på att Taxi Björne + Rerre ska komma och plocka oss med Taxin. Vi ska åka till sjöstaden och träffa Nicklas och hans kompisar, det ska bli kul! Det var 100 år sedan som man såg honom!

Bilder på mig och maria i väntan på Björne:











Skriver mera ikväll eller imorgon när jag vaknar!
KRAMAR SOFIE!


=)



Jag & lilla Divo :)




Ikväll har jag varit med Sandra och haft mys pys ikväll igen! Vi lagade hammburgare med bröd till middag och satte på "Vingar av glas" Alexander skarsgård är ju för söt i den filmen!!  :)
Nu ska jag tvätta av sminket och lägga mig i sängen för det är ju skola imorgon!

Skönt att det bara är en dag kvar till helg måste ja säga....

Natti natti <3

Hejsan i nattmössan...

Kom PRECIS hem! Idag efter skolan så åkte jag till Nacka för att lägga undan lite kläder som mamma sedan skulle plocka ut till mig, efter det så mötte jag upp sandra och hennes små söta vovvar för att gå och äta på ett pizza hak här i Gustavsberg. Efter det tog vi en prommenad hem till henne, skrattade och pratade om massa gamla minnen. När vi kom hem till henne så satte vi på en film som heter "He's not that into you" jag valde den pga film namnet, tyckte det lät lite komiskt....
Hur som helst, den filmen var inge bra så vi böt efter 10 minuter till en annan film som heter Sleeping with the enemy med Julia Roberts. Den var lite bättre! Det handlade om en tjej vars man som misshandlar henne, värd att se faktiskt! Efter den så vart det Lejonkungen hahah... Det var ju 100 år sen man såg den, och guuuuud vad vi skrattade. Dom har ju så himlans roliga repliker i filmen satt det inte är sant! Tex. "Han är ilsken som en flodhäst med nageltrång" Vem kommer på något sånt undrar jag?! Hehe. 

Jaja.... Nu är klockan rätt så mycket så det är bara hoppa i säng för min del.
Här är bilder på sandras vovvar, världens sötaste eller hur? =)





Jag och Tiara när vi tittar på Lejonkungen, hon verkar vara mer inne i filmen än vad jag är.... Eller hur?!




Och en jättegammal bild på oss:


Vi hade inte gått på hela 2 dagar!! Så det var dags nu att ta tag i våra prommenader....

Maria & Jag på prommenad. Jätte blåsigt och kallt väder!..





Man blåste ju nästan bort, hahah.... Just nu ligger jag i min säng och jag kan höra blåsten utanför om man nu säger så?! Hehe... Usch nu kommer det där riktiga tråkiga höstvädret, vi som hade det så fint :(

Så sköööönt att vara klar med uppsatsen!

Man känner sig verkligen lättad när man har ansträngt sig så mycket för något och sen blivit klar med det! Så kände jag igår när jag REV sönder hela instruktionspappret och kastade det i papperskorgen!! :D



Idag efter skolan så mötte jag upp mamma i mölnvik för att gå in och titta om Belle hade några väskor, jag kände att jag behövde en.
Sen så hittade jag denna:




Jag har sett den för länge sen på Belle men har inte velat köpa den eftersom min vän har en likadan, jag tycker det är rätt så tråkigt om man går runt med likadana prylar. Men nu så kostade den bara 99Kr, så jag tänkte äh! =P Jag köpte även en svart ögonskugga inne på kicks som jag kan sota mina ögon med och bli lite fin :)

Här är bilden ifrån när vi var på butriks och prövade perfukar, vad tycker ni? HAHA....


JÄTTE TRÖTT! :(

Hejhopp ni få som läser min blogg! Hahaha....
Sedan ja kom hem idag runt 4 så har jag bara legat i min säng med datan i knät och försökt bli klar med denna DUMMA svenska uppsats nu är klockan halv 7...Det är jätte jobbigt!!!!!!!  Och jag är fortfarande inte klar med den =(

Idag så hade vi skolfotto, jag tror det ändå var helt okej! Vi får ju hoppas ivf... Det är ju det sista! Sen är det spex foto imorgon. Det ska bli spännande och se vad smartskallarna i klassen har kommit på. Hahaha... Hur som helst, efter skolan idag så var jag maria och Rebecka i stan och skulle försöka hitta någonting till spex fotot imorgon. Men det gjorde vi ju inte! Så vi skulle ta någonting hemifrån istället..
Jag återkommer senare med bild ifrån när vi var inne på butrix och prövade peruker, hahaha.. :D



Den här leopard tunikan hade jag på mig idag på skolfotot :)

Söndag, söndag, söndag....... Slappar dagen!

Hejsvejs! Jag kom precis hem efter har varit ute och tagit min prommenad med Maria ute i solen. :)
Nu ligger jag i sängen, helt utslagen och tittar på Idol medan mamma står i köket och lagar pannkakor! *mmmmmm!!*

Jag glömde nämna att jag slingade mitt hår i helgen, eller i fredags var det till och med. Jag tyckte det vart jätte bra vad tycker ni? :)

Linda som färgar mitt hår :)







Det vart lite bättre, viiiiiissst? :)



Bild från Fredags påväg till skolan!


Tråkig heeeelg!

Den här helgen har varit den tråkigaste på väldigt länge. Det händer ju inte ett SKIT!
Eller ja, idag så var jag hemma hos min vän, Jessica och firade henne för hon fyllde 18 vi åt middag och så.
Men dom skulle ju ut på krogen sen och då var det dags för mig att gå hem.... :(
Tur att det gick några filmer på tv idag iaf, annars vet jag inte vad jag hade gjort!

Marielle har flyttat till Gustavsberg! Woohoow..

Det kommer bli så roligt eftersom vi inte på senaste tid har hunnit träffats någonting, eftersom hon bott på Ingarö men nu så bor hon endast 10 minuters prommenad ifrån mig!
Detta innebar ju självklart att hon fick joina mig och Maria på kvällens prommenad idag. Snart kommer vi väl bli en hel flock som är ute och går... Hahah, men det är kul!

Förut när jag har varit ute och gått så har jag och marielle ringt till varann och hållt sällskap via telefonen, hon tog en prommenad på Ingarö och jag här i Gustavsberg men det här är mycket mysigare! Nu har man också en nära tjejkompis att gå till på kvällarna, ta ett glas vin och snacka skit. JÄTTE MYSIGT!

Och min finaste Sara åker till London imorgon den lyckosten! Önskade jag själv också var modell, men men det är ju inget som passar mig eftersom man bara är 1.63 cm kort, så blir det när man får barn med en kort italenare, haha!!

Vi har äntligen bestämt datum och ställe till våran student, det kommer bli 1 April på Layer Cake som ligger på norrlandsgatan. Rätt så litet ställe var det, men våran klass har suttit och bråkat om det här nu i flera veckor så nu bestämde vi oss för det här. Det är så roligt, för det enda man pratar om nu är studentskivorna och det är liksom 7 månader kvar! Haha. Men det är bra att man ser framemot någonting för då går tiden förhoppningsvis fort.. 


Vart tvungen att testa! :)




Min vän Maria hade gjort ett likadant test, så jag passade på jag också! Så dåligt var det ju inte man vart ju faktiskt lik Britney spears :D Tyra banks vet jag inte vad hon gör där. Hmm... Aja det kan ju inte vara EXAKT matching kanske.. :)

Idag var jag i skolan men slutade tidigare eftersom vi skulle i väg och prata med de som håller i studentskivorna, det lutar åt att vi ha den på layer cake men det är inte 100% än. Fint ställe, men det kändes ganska så litet.

Jag och Maria var ute även idag också och tog en timmes prommenad, det är så skönt att man är två också så man kan peppa varanndra!








Nää! Nu ska jag borsta tänderna och sen hoppa i säng, det blir en tidig morgon imorgon.
Puuuuuuuuuuuuuss!!

Dålig på att skriva...

Jag som äntligen hade börjat komma i gång och skriva lite varje dag, så slutar man bara för han inte har tid eller ork.
Nu ger jag det ännu ett försök!

I Fredags så följde jag ju med Richard hem till hans föräldrar där dom hade "lite fest" för de inom hans familj som hade fyllt år ungefär samtidigt som honom. Det var trevligt, det bjöd på både mat & dryck. Väldigt trevlig familj har han och världens gulligaste syster som ALDRIG kan sluta prata, vilket passar mig bra, för jag är ju likadan! I kombination till all vårt pladdrande så var det 6 barn som sprang runt mellan 4 mån - 6 år, ja det var ett j*vla liv minst sagt men det var mycket trevligt ändå!

Vi åkte vidare hem till mig sen ungefär klockan 12 där vi fortsatte att ta några till öl och prata lite med mamma sen kom även maria förbi en stund... Vid halv 2 så ringde hans vän och frågade om vi ville komma förbi på en fest långt ute på värmdö, jag var lite skeptisk till det först men jag tänkte, fan nu har jag inte varit ute och snurrat på flera helger så lika bra att passa på.

Dom bodde i ett jätte fint hus, med en stor altan där det fanns b.la Ångbad, pool, bastu och en bar!
Men eftersom Richard är 27 år så var ju dom som var där i samma åldersgrupp. Vilket gjorde att jag kände mig mycket liten... Men det var trevligt endå! =) Jag hade plockat ned bikinin i min väska innan vi åkte dit så jag passade på att ta ett bad i tunnan.

Jag och Richard kom hem klockan 7 på morgonen och då var det bara raka vägen ned i säng. På lördagsmorgonen ringer mamma mig klockan 9 och säger att vi ska hem till mormor och morfar,  laaaagom kul när man har sovit i 3 timmar, det var ju bara att ta sig i kragen och åka dit!

På lördags kvällen var jag verkligen jätte trött så jag vart bara hemma...

Och i går då, Ja! Då var jag ute med Maria och tog en lång prommenad på en timme och vi har nu bestämt oss för att börja göra det nästan varje dag nu! Man behöver ju en vilodag i veckan också ;)

Idag var vi också ute och prommenerade samma runda och just nu så ligger jag i sängen nyduschad och tittar på Roast på berns och skrattar sk*ten ur mig, Magnus betnér är ju bara för skön!



Besööök hos min fina farmor :)


Idag åkte jag och pappa hem till farmor och tog en fika... Likabra att passa på nu när man är ledig och allt! Man har ju inte någon tid annars.... Min farmor är så BALL! Hon springer runt i sina klackskor och handväskan på högra armen och sin hund i vänster handen... Sen är hon 1.60 lång, men RAPP i käften är hon för det!
Jag kommer i håg när vi var ute och tog en prommenad till affären så gick vi förbi en kille i 25 års åldern och han kunde inte sluta titta på mig så tillslut sa farmor: SLUTA TITTA PÅ MITT BARNBARN!
Hahah.... Han vart typ livrädd och jag kunde inte sluta skratta.....


Aja hur som helst ikväll så ska jag förmodligen fira richard hemma hos hans föräldrar eftersom han fyllde år här för någon vecka sedan, men just nu har jag ingen ork för någonting jag ligger utslagen på min säng med huvudvärk... Hoppas det blir bättre!

Farmor och pappa










Fick även jätte söta skor av Farmor som min faster ifrån Usa hade köpt till henne, synd bara att sommaren är över! Får spara dom till nästa sommar.

Nu ska jag gå och laga i hop någon lunch! Puss


Blir irriterad på SL!

Ja, SL har gått förlångt, jag är så trött på att dom varken håller tider, väntar på sina anslutnings bussar eller bara är allmänt otrevliga!
Idag när jag skulle hem ifrån skolan så tog jag en buss till Gustavsbergs centrum där jag skulle gå av och byta till min buss, dom ska anslutas till varanndra. Men icke sa nicke!! Den ska ju självklart åka iväg då!! Vilket innebär att jag antingen skulle få vänta i 30 minuter tills nästa buss eller GÅ hem.. Och jag som hade sån huvudvärk, skavsår efter mina skor plus en 3 kg tung väska på armen fick bara ta mig i kragen och PROMMENERA hem, det är ju det sista man vill när man har skavsår, huvudvärk eller vad det nu än är.

Det kan väl inte vara så himla jobbigt för dom och vänta in en buss? Jag tycker dom har blivit så egoistiska, som om dom fullständigt skiter i sina "Passagerare."

Aja hur som helst så skrev jag och klaga till dom när jag kom hem, det kändes riktigt skönt att göra det!

Jag är så HIIIIIIIMLA trött nu och vill egentligen bara gå och lägga mig men då kommer jag bara vakna i natt istället.... Ja har försökt att göra min svenska läxa också men jag förstår ingenting... :(
Imorgon så är jag ledig ifrån skolan så det känns riktigt skönt, då ska jag och pappa hem till farmor :)










:)

Jahopp, då var det Onsdag då, den här veckan har verkligen gått sakta... Skönt att man är ledig på fredag ivf :)
Jag slutade skolan halv 4 idag och då åkte jag hem sedan mötte jag upp Maria för att ta en lång promenad, sedan avslutade vi med plugg hemma hos mig, det vart inte så mycket gjort tyvärr men bättre lite än ingenting alls! =)

Man glömmer bort ibland hur skönt det faktiskt är med långpromenader, eller promenader ihuvudtaget, jag ska nog börja göra det oftare!
Man sitter ju i klassrum 7 timmar om dagen där luften är jätte dålig och man får ju ingen syra alls, vilket gör att man alltid går ifrån skolan med huvudvärk....

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan titta på Idol, missade det i går. :(

KRAM!



Long daaay !...

Jag klara kajaken utan att ramla i *WooooHooow* :D Det var däremot VÄLDIGT nära att vi ramla i för när vi var mitt ute på havet så ska det självklart komma en STOR färja, vilket i sin tur gör att både jag och rebecka drabbas av panik så vi ror för fulla puckar in emot land igen, sen tyckte jag att vi var färdiga ute på havet!

Jag & Maria






Kajakbrudarna!





Efter den lektionen så skulle vi bege oss till Armémuseet med klassen och spela teater.
Vi slutade ungefär klockan 5 och då var man ju rätt så sliten... Men då var det raka vägen till byggolle där jag mötte Richard för att köpa matrial till min kaninbur :)

Här är en bild på Maria & Malin där dom är ministrar :)
Lagom roade eller vad tycker ni? :)




Och min fina Richard som bygger för fullt på buren :)



Nää nu ska jag kolla klart på Sweet home alabama och sen sussa.... Natti Natti!!




Godmorgon!

Nu sitter jag framför datan och äter frukost medan ja laddar till inför att PADDLA KAJAK !! *Burrrr*
Jag tycker att skolan kunde ha lagt denna lektion lite tidigare på terminen, eller varför inte nästa termin då det är VARMT och SKÖNT ute, nepp dom ska självklart lägga den på en tidig höstmorgon. :(

Jag kommer förmodligen trilla i vattnet men jag skriver mer när jag kommer hem och berättar hur det gick :)





Pluggdag + Lite shopping!

Mycket seriösa tjejer när man skall plugga!... :D





Måste bara säga att höstvädret detta år är ju hur mysigt som helst! Vi har knappt haft några tråkiga/regniga dagar än..... Hoppas att det håller i sig =)
Idag efter skolan så åkte jag och maria hem till mig och satte oss med läxor ett tag, vilket behövdes! Efter det så kom jag på att mamma hade lämnat ett presentkort på Åhléns åt mig vilket gjorde att det började klia i fingrarna :) Så jag ringde min kära vän Richard och frågade honom om han ville följa med till Nacka forum. Det ville han också!





Jag hittade en super fin mössa för endast 99:-
Halsduk för 149:-
Sedan hittade jag även ett par lila *bling bling* örhängen för 69:-





Man glömmer nästan bort att Åhléns faktiskt har fina saker, till bra pris också!
=)

Näpp nu ska jag nog ta en dusch och sen lägga mig och fortsätta lyssna på min ljudbok... Jag ska skriva en uppsats om boken som ska vara inne nästa vecka, nackdelen med ljudböcker är bara att man JÄMT somnar till dom... Kommer nog aldrig ta mig igenom denna bok... :D

Natti natti




 


Singing bee :)

Nu så är jag hemma efter inspelningen på Singing Bee, det var roligt att se hur allting går till osv. Tyvärr så får jag inte uttala mig pga en massa olika anledningar. Men kul var det iallafall och det var värt att gå på!
Tyvärr så fick man ju köa rätt så lång tid, men så är det alltid när man ska på något evengemang man ska egentligen dyka upp en timme efter utsagd tid.

Här nedan är en bild på mammas vän, hennes man och jag! :)




När vi kom hem så vart det pizza, Capricosa :)




Nu så ligger jag och funderar på om man ska gå ut och gå tillsammans med mamma.... Får se hur det blir! Efter en FET pizza så känner man sig rätt så seg !

 


Det vart en lugn kväll tillsammans med maria, en flaska By the river,Sushi & ost och kex! :)

Ja.... Eftersom alla andra har gått och blivit så tråkiga och inte vill hitta på någonting på helgerna längre så bestämde vi oss för en mys kväll, ikväll IGEN! Aja hur som helst, det är mindre än 3 månader kvar nu tills jag blir 18, kanske likabra att ta det lugnt innan för sen så har jag ingenaning om hur mycket festandes det kommer att bli. :) 



Sushi


Ost & Kex


mmmmm...! Vad gott det är, specielt mögel osten, Castell.




Imorgon så ska jag iväg med mamma, Monica (som är min mammas vän) och Monicas man och titta på inspelning utav Singing bee, det kommer nog bli kul. Jag har aldrig varit på någon inspelning förut så det blir nog spännande =)

Nu ska jag lägga mig och lyssna på en ljudbok som heter Kejsaren av portugallien. Japp det är mycket riktigt, BARA för det är helg så slipper man inte undan skolarbeten.


Natti natti


Hej hopp!

Just nu så ligger jag i min säng och dricker en kopp te.
Vi har precis varit och hälsat på mormor och morfar i Solna... Morfar hade permision ifrån sjukhuset så vi passade på att åka förbi. =)

Ikväll är jag party sugen, så jag ligger just nu och tittar runt lite vad det är som händer ikväll.. Det är ju så surt nu också när alla ens vänner har fyllt 18 medan jag fyller sista månaden på året! Aja.... Smällar man får ta!








Nu är det dags för Fredags myyyys!

Gud vad jag är trött idag... Efter en hel vecka i skolan så är man helt slutkörd.
Så jag och en utav mina bästa tjejkompis Sara bestämde oss för att ha film kväll här hemma hos mig, ladda upp en massa chips, godis och läsk och bara mysa!

Hur skönt låter inte det?


Sen så ska jag även köpa en kanin vi ska åka och hämta honom om en eller två veckor, det började med att min vän Rebecka började titta på marsvin på internät sen slog det mig att det kanske skulle vara mysigt att ha en liten Bunny brevid sig i sängen.
Här nedan är en bild på honom, URSÖT! Visst?! :D



Trött?!... Pröva dextrosol + vitamin focus Koffein - Det gör susen!



RSS 2.0